• ENG

Referenciáink

Partnereink, akik bizalmát munkánkkal elnyertük, és ma is megbízóink között köszönthetjük őket, Budapesten és vidékén.

Ügyfeleink, akik bármely okból kerülni szeretnék a nyilvánosságot, kérésükre, nevük nem szerepel az alábbi referencia listán.

Diplomáciai testületek

Cégcsoportunk közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik diplomáciai testületek kiemelt szintű biztonsági feladatainak ellátásában, valamint a helyspecifikusan szükségszerű biztonsági rendszerek tervezésében és kiépítésében.

5

Qatar Állam Budapesti Nagykövetségének őrzése

5

Kuwait Állam Budapesti Nagykövetségének őrzése

5

Jordán Hasemita Királyság Budapesti Konzulátusának őrzése

Párisi Udvar Hotel Budapest*****

Az eklektikus stílusú történelmi épület a XIX. században épült a párizsi Passage des Panoramas ihletése nyomán. A pompázatos art nouveau épület gótikus és mór stílusú díszítő elemeivel, színes majolika csempéivel és szobraival Budapest egyik kiemelkedő építészeti gyöngyszeme.

Market Építő Zrt.

A Market Építő Zrt. Magyarország egyik legnevesebb építőipari vállalata, megalakulásakor, 1996 januárjában azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a professzionalizmust, az elhivatottság magabiztosságát és a tapasztalat erejét ötvözve olyan értékes és az ügyfelek által megbecsült építőipari vállalattá váljon, amely nem csupán teljesít, nem csupán épít, hanem nyugalmat, pontosságot és biztonságot jelent Megrendelői számára.

Immobilia Zrt.

Egy fővárosi ingatlanfejlesztő cég, amely Budapest belvárosának folyamatos és legmagasabb színvonalú fejlesztését tűzte ki célul. A közel két évtizede működő vállalat legfőbb feladatának tekinti a belváros kereskedelmi fellendítését. Az Immobilia Zrt. üzletfilozófiájának kulcsfontosságú része, hogy a több mint száz éves épületek gondos megóvása, valamint az értékes építészeti hagyaték tiszteletben tartása mellett modern és innovatív megoldásaival lépést tartson a legfrissebb kereskedelmi trendekkel.

Szórakozóhelyek

Cégcsoportunk a személy- és vagyonvédelem fő profiljaként szórakozóhelyek biztosítására a 90-es évek óta szakosodott, a cégvezetés sok éves kiemelt tapasztalattal rendelkezik a szórakozóhelyek biztonsági tevékenységének ellátásában és szervezésében.

Instant és Fogasház

Budapest szívében, a belvárosi éjszaki élet központi forgalmát bonyolító Instant és a Fogas mellett a komplexumban található a finom hangulatú Liebling, az underground elektronikus zene fellegvára (LÄRM), a latin ritmusok otthona (FRAME), a rockzene népszerű mekkája (ROBOT), az időtlen klasszikusok klubja (UnterWelt), 2 pizza bár és a terasz teszi teljessé a szórakozást!

Doboz

Budapest egyik legegyedibb és exkluzívabb romkocsma klubja, heti négy estén át, minőségi italokkal, friss streetfood bárral, ahol a legnagyobb mai slágerekről két külön teremben népszerű Dj-ink gondoskodnak. A kerthelységünkben és a termek fölött fiatal magyar képzőművészek munkáit láthatod, akár selfie-t is készíthetsz a bulinegyed legöregebb, 320 éves fáját ölelő izzó szemű gorillával. Gyere ahogy jól érzed magad! Itt öltönyben sem fog rád senki furán nézni! Várunk a Klauzál utca 10-ben minden héten szerdától szombatig!

Mellow Mood Hotels

Luxus körülmények, prémium szolgáltatások és egyedülálló élmény. A Mellow Mood Hotels, mely több, mint 20 éves múltra tekint vissza a magyar szállodaipar területén, ma már joggal nevezhető a magyar turizmus meghatározó szereplőjének. 2000-ben az első háromcsillagos és 2007-ben az első négycsillagos szálloda megnyitása után, jelenleg öt márkanév alatt (Luxury Hotels, Fashion Hotels, Congress Hotels, City Hotels és Top Hostels), tizenkét szállodánkban és két éttermünkben várjuk vendégeinket.

5

Párisi Udvar Hotel Budapest*****

5

Expo Congress Hotel****

5

Atrium Fashion Hotel****

5

Buda Castle Fashion Hotel****

5

Estilo Fashion Hotel****

5

La Prima Fashion Hotel Budapest****

5

Atlas City Hotel***

5

Baross City Hotel***

5

Cosmo City Hotel***

5

Promenade City Hotel***

5

Star City Hotel***

5

Marco Polo Top Ho(s)tel

További partnereink

További szórakozóhelyeink, éttermeink és romkocsmáink Budapest területén

5

Mazel Tov

5

Tereza Étterem

5

Pontoon

5

Raqpart

5

Impostor

5

Toldi klub

5

Cruisin

5

Party boat

5

BBZ Bar

5

Andretti Étterem

Vidéki szórakozóhelyeink:

5

Club Mouseoleum (Vác)

5

Foster's Club (Dunakeszi)

További szállodáink:

5

Arcadia Hotel****

5

City Hotel Ring***

5

City Hotel Mátyás***

5

City Hotel Pilvax***

Turisztikára szakosodott partnereink:

5

HopOnHopOff

Pénzváltó Központok (Money Change Centers):

Asmi City Change

5

Petőfi Sándor utca

5

Blaha Lujza tér

5

Oktogon tér

5

Móricz Zsigmond körtér

5

Vörösmarty tér

5

Nyugati Pályaudvar - Astoria

5

Keleti Pályaudvar

5

Váci utca

5

Andrássy út

5

Deák Ferenc utca

Amennyiben felkeltette érdeklődését valamelyik szolgáltatásunk, vagy egyéb információra lenne szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

New World Security Cégcsoport

1033 Budapest, Szentendrei út 36/a

+36 1 367 3496

info@nwsec.hu